Land- og skovbrug

Landbruget på Gavnø

Land- og skovbrug

Gavnø er en stor land- og skovbrugsvirksomhed med nytænkende og nutidige værdier.

Landbruget omfatter 1.600 ha. Boniteten varierer stærkt på ejendommen, og næsten alle jordtyper er repræsenteret. Produktionen koncentrerer sig hovedsageligt om planteavl – korn, frø, roer og raps, med hovedvægt på kornavlen. Grundlaget for produktionen er et moderne og tidssvarende produktionsapparat, som til stadighed søges udbygget og udviklet gennem en aktiv investerings politik.

Gavnø Skovdistrikt udgør ca. 1.100 hektar, og har specialiseret sig i at levere skovprodukter af næsten enhver art. Vi har et tæt samarbejde med savværker og mange års erfaring med mange forskellige skovprodukter. Vi tilbyder brænde, selvskovning og sankning fra de tilhørende skove uden fordyrende mellemled.

Naturformidlingsaktiviteter
Vi tilbyder guidede ture på Gavnø i selskab med Gavnøs naturforvalter og skytte med muligheden for at komme rundt i den vilde natur og få chancen for at opleve vildtarter som muflon, kronvildt, dåvildt og havørne. Ønsker du at prøve kræfter med fiskeri i fantastiske naturomgivelser, så har du mulighed for komme på en unik fisketur i fjorden ud for Gavnø. I selskab med Gavnøs skytte vil du få chancen for at fiske havørred, geder, hornfisk eller aborre efter sæson. Kontakt os venligst på telefon 55 700 200.

Salg af brænde
Vi tilbyder salg af brænde til private og erhverv i lange længder fra ældre træer, herunder bøg, ask, eg og ahorn. Stammerne har en længde på ca. 2,7 meter og en diameter på 30 – 100 cm. Brændet er beliggende på stier i de tilhørende skove. Brænde tilbydes hele året – så længe lager haves. Brænde bestilles og opgøres i rummeter (rm).

Pris ekskl. moms Under 50 rm Over 50 rm
Bøg kr. 450,- pr. rm kr. 405,- pr. rm
Ask, eg eller ahorn kr. 450,- pr. rm kr. 405,- pr. rm

Du skal opskære og flække brændet, hvilket du gerne må gøre i skoven. Alle brændestablerne er beliggende ved fast vej, så det er muligt for dig at komme frem med en personbil og trailer.

For bestilling af brænde, selvskovning eller sankning kontakt venligst Jørgen K. Nielsen på telefon 40 84 05 96 eller 55 700 200.

Ridning i skoven
Vi tilbyder ridning i de smukke skovomgivelser til Gavnø Gods, herunder Toftekær, Rådet, Rettestrup Plantage, Gavevænge* samt Marbjerg Plantage. Læs mere om vores rideordning hér.

Kontakt

Landbrugsinspektør
Lars Brylle Rasmussen

T: 21 64 92 47
Mail: lr@gavnoe.dk

Mere om Gavnø Gods

Kontakt Gavnø Godskontor

Om Godset

Gavnø Gods er en stor land- og skovbrugsvirksomhed på Sydsjælland ved Næstved.
Ridekort til Gavnøs skove

Ridekort

Vi tilbyder ridning i de smukke skovomgivelser til Gavnø Gods, herunder bl.a. Toftekær, Rettestrup Plantage og Gavevænge.
Jagt på Gavnø

Jagt

Gavnø Slot modtager én med sin smukke udsigt over Karrebæk Fjord. Sydsjælland er kendt for sine mange trækfugle.
Romantisk bindingsværkshus ved Gavnø Slotspark

Lejeboliger

Under Gavnø Gods hører 130 lejemål, herunder både bolig- og erhvervslejemål. Find ledige lejemål hér.