Overnatning på Gavnø

Unikke feriehuse i smukke omgivelser på eventyrøen Gavnø.

FERIEHUSE I SMUKKE OMGIVELSER

Gavnø byder på feriehuse i helt unikke omgivelser. Bo i et romantiske Bindingsværkhus helt op af den altid smukke slotspark i et historisk miljø eller bo i Sophienlyst – et fantastisk skovhus, idyllisk placeret i uforstyrrede omgivelser, helt ned til vandet. Gavnø har i alt 40 sengepladser fordelt ud på 4 unikke ejendomme.
Feriehusene lejes ud via Novasol og Airbnb, men kan også bookes via info@gavnoe.dk som en del af et firma arrangement.

Gavnø 15 - Sophienlyst

Hel villa.

22 gæster · 5 soveværelser · 3 bade

Romantisk skovhus direkte ned til vandet. Gavnø 15, også kaldet Sophienlyst, er et fantastisk skovhus, beliggende på sydspidsen af øen Gavnø direkte ned til vandet med udsigt over Dybsø Fjord, Enø og Knushoved. Huset ligger idyllisk, uforstyrret og helt privat, omgivet af havørne, hjorte og skovens vilde dyr.  Velegnet til familier, firmaer, konference, møder etc. Huset er beliggende på en naturgrund.

Boligen er nyinstandsat med alle faciliteter, såsom vaskemaskine, tørretumler, opvaskemaskine m.m. Huset har 22 sovepladser fordelt på hovedhuset og annekset. I hovedhuset findes der 4 soveværelser, to stuer hvor den ene har en sovesofa samt to badeværelser. I annekset er der plads til 4 personer fordelt på en dobbeltseng samt en sovesofa. I annekset findes der et stort køkkenalrum samt badeværelse.

Gavnø 4

Hel villa.

15 gæster · 5 1/2 soveværelse · 2,5 bade

Hyggelig og herskabelig gæstevilla i forbindelse med Gavnø Slotspark. Naturskønne og stille omgivelser i et smukt og historisk kulturmiljø.

Boligen er perfekt til flere familier der rejser sammen eller til firmaturen hvor der skal være plads til samvær og fordybelse. I forlængelse af huset findes egen have med havemøbler.

Gavnø 4 - Stueetagen

Lejlighed, stuen.

6 gæster · 2 soveværelser · 1,5 bade

Stuelejligheden i den herskabelige bindingsværkshus ved Gavnø Slotspark. Lejligheden er indrettet med køkken/alrum, stue, 2 store soveværelser samt nyt badeværelse med badekar. Dertil egen have med havemøbler.

Hyggelig lejlighed med synlige bjælker og historisk indretning.

Gavnø 4 - 1. salen

Lejlighed, 1. sal.

8 gæster · 3 1/2 soveværelse · 1 bad

Stor ferielejlighed på 1. salen af det gamle godskontor beliggende i forbindelse med Gavnø Slotspark i naturskønne og stille omgivelser. Lejligheden er indrettet med et køkken, stor stue, 3 1/2 værelse samt badeværelse med vaskemaskine. Lejligheden har adgang til lille lukket gårdhave.

Gavnø 10

Hytte.

6 gæster · 3 soveværelser · 1 bad

Et hyggeligt lille weekendhus lige ned til Karrebæk fjor. Boligen indeholder køkken med opvaskemaskine, stue med brændeovn og spiseområde, 3 soveværelser, bruse badeværelse samt bryggers med vaskemaskine.

Huset har en stor ugenert have lige ned til vandet.

Gavnø 12A

Skovhus

4 gæster · 2 soveværelser · 1 bad

Nyd stilheden på Gavnø i dette hyggelige rækkehus på spidsen af Gavnø. Boligen er beliggende direkte ned til fjorden og oser af landlig idyl. Boligen er af ældredage, men med alt hvad man behøver for at få et unik ophold i skoven ned til vandet. Perfekt til et get away fra hverdagen. Boligen indeholder Entre, stue med brændeovn, 2 soveværelser, køkken samt badeværelse med badekar. Fra boligens have har I en smuk udsigt over fjorden.

Firma og fest

Teambuilding arrangement på Gavnø Slot

Firmaarrangement

Med en placering kun 1 time fra København, er Gavnø den perfekte lokation til jeres næste firmaevent. Vi modtager både små og store virksomheder.
Bryllup på Gavnø

Fester

Mangler I et unik lokale til jeres bryllup eller næste store fest? Så er Slotsbryggeriet i smukke omgivelser på Gavnø, et rigtigt godt bud.
Sophienlyst - et fantastisk feriehus i unikke omgivelser

Overnatning på Gavnø

Overnat på Gavnø i naturskønne omgivelser, i et af vores unikke feriehuser. Her får I en helt unik beliggenhed i rolige omgivelser.