Spørgsmål og svar

Find de oftest stillede spørgsmål herunder. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på 55700200 eller sende en mail til info@gavnoe.dk.

Gavnø Slot og Slotspark

En dagsbillet for voksne til Gavnø Slot og Slotspark koster 160 kr. ved køb ved indgangen og ved køb online. Er I en gruppe på minimum 20 personer får I en speciel pris på 140 kr. ved indgangen og 125 kr. ved køb via info@gavnoe.dk. 

På Gavnø kan børn og barnelige sjæle tage på opdagelse på vores store piratlegeplads, gå på skattejagt i Slotsparken, udforske alle ens sanser i Sansehaven, finde de 5 skjulte døre på slottet, klatre på vores klatrebane, kæmpe mod resten af familien i “Familiedysten” i Slotsparken eller besøge vores Afrikanske bjerggeder.

Gavnøs mange flotte Tulipaner blomstre fra ultimo april til medio maj.
Tidspunktet kan variere alt efter vejret. Følg os på Facebook og Instagram, hvor vi opdatere løbende.

Vores smukke lyserøde kirsebærallé blomstre omkring den første uge af Maj. I Slotsparken blomstre den smukke hvide kirsebærallé ligeledes.

Tidspunktet kan variere alt efter vejret. Følg os på Facebook og Instagram, hvor vi opdatere løbende.

For at komme til Gavnø kører man over den gamle bro fra år 1772. Hvis I ikke kommer i bil, så er det muligt at tage bussen fra Næstved, for derefter at stå af ved Karretmagerens hus. Her er der blot en lille gåtur igennem vores smukke lange kirsebærallé.

Gavnø er tilgængeligt for handicappede og kørestolsbrugere, undtaget er slottet på grund af de mange trapper. Gavnø råder over 2 kørestole, som udlånes gratis. Reservation kan ske på tlf. 55700200 eller til info@gavnoe.dk.

Der er mulighed for at leje trækvogne. Henvendelse i Slotsbutikken.

I Café Tulipanen er det muligt at stille sulten med bla. wraps, sandwhich samt smørrebrød i tulipan månederne.

Der er mulighed for at nyde medbragt mad i slotsparken og i vores picnic områder. Det er kun tilladt at grille ved grillområdet, såfremt man selv medbringer det nødvendige i relation hertil.

På Gavnø findes der over 40 sengepladser fordelt på 4 feriehuse med hver sin fantastiske beliggenhed enten ned til vandet eller med Slottet som naboen.

I Slotsbutikken kan købes et udvalg af Gavnøs egne special produkter, som f.eks. honning, øl, brændevin, safter, souvenirs og et udvalg af stiklinge og blomsterløg fra Herskabsgartneriet på Gavnø (sæsonbestemt).

Gavnø byder hunde i snor velkommen. Undtaget er slottet, Café Tulipanen, Slotsbryggeriet og Jul på Gavnø. Vi gør venligst opmærksom på, at man kan møde en venlig hund af racen ungarsk Vizla uden snor. Hunden bor på Gavnø og tilhører familien.

Gavnø Slot har både åbent for offentligheden i Slotsparken og på Slottet. samt i den sjove klatrebane Go Fly. Derudover tilbydes der afholdelse af bryllupper, fester og teambuilding. Øens rige dyreliv gør også Gavnø til et attraktivt sted at afholde jagter. En stor del af Gavnøs drift er land- og skovbrug samt udlejning af boliger.

Gavnø Slot er ejet af familien Reedtz-Thott. På Gavnø Slot bor familien Reedtz-Thott herunder Hofjægermester og Kammerherre, Godsejer Otto baron Reedtz-Thott. Hofjægermesterinde og Kammerherreinde, Advokat, Helle baronesse Reedtz-Thott samt parrets 3 børn.

Gavnø Go Fly klatrepark

Vi starter hold op hver hele time. Kom venligst 15 min. før starttiden.

I mindre travle perioder, sætter vi dog gæster i gang løbende.

Ja, børn helt ned til 3 år kan klatre med. De skal dog som minimum være 110 cm.

Ja, max 120 kg.

I har som udgangspunkt 4 timer til at klatre, dog lukker banerne kl. 17.

I Gavnø Go Fly hytten sælger vi Nespresso kaffe, the, sodavand, vand, most og chokoladebarer. Café Tulipanen i Slotsparken sælger bl.a. lækre sandwich og smørrebrød.

Der er mulighed for at nyde medbragt mad ved vores bænke i Gavnø Go Fly område og i resten af Slotsparken.

Vi benytter verdens sikreste sikkerhedsystem, “continuous belay”, hvilket vil sige, at det ikke er muligt at hægte sig fra sikkerhedswiren, før man igen står på jorden.

Onlinebilletter refunderes ikke. I kan dog flytte jeres tid ved at kontakte os minimum 72 timer før jeres starttid.

Klatreparken Gavnø Go Fly starter i Slotsparken, så vil du ikke klatre men blot kigge på, skal du købe en normal dagsbillet til Gavnø Slot og Slotspark.

Slotsbryggeriet Gavnø

Vi brygger i alt otte typer øl. Seks faste typer; IPA, Nordisk, Kloster, Pale Ale, Stout & Weiss samt Påske og Jul. Tilgængeligheden kan variere i løbet af sæsonen.

Baren i Slotsbryggeriet er åben i vores højsæsoner og på udvalgte dage.

Se åbningstider hér.

Der er ikke muligt at købe smagsprøver, men I er velkommen til at bestille en ølsmagning inden jeres besøg.

Se mere hér.

Jul på Gavnø

Jul på Gavnø afholdes altid de to første weekender (fredag, lørdag og søndag) i november.

En billet til Jul på Gavnø for voksne koster 125 kr. mens børn fra 5-12 år koster 40 kr. Billetterne kan købes online eller ved indgangen.

En stand på Gavnø koster imellem 4.300 kr. til 8,050 kr. alt efter antal kvadratmeter på standen.

Sæsonkort

KØB 2024 SÆSONKORT

Køb dit 2024 sæsonkort allerede nu og bliv klar til en ny sæson fuld af oplevelser.

Mere om Gavnø

Oplev de restaurerede stuer på Gavnø Slot

Gavnø Fonden

Gavnø Fondens formål har, siden sin oprettelse i 1961, været at bevare Gavnø Slot og slotspark, samt de samlinger som fonden besidder.
Nordeuropas største malerisamling på Gavnø Slot

Adelsslægten Reedtz-Thott

Familien Reedtz-Thott har ansvaret for den udfordrende opgave det er at drive og bevare Gavnø som et vidnesbyrd om dansk kulturarv.
Kontakt Gavnø Godskontor

Gavnø Gods

Gavnø Gods står for at driften af land- og skovbruget, de mange udlejnings ejendomme, jagt og ridekort.
Sommerfugle i Sommerfugleland på Gavnø

Rabataftaler

Vi samarbejder med en række partnere om gode tilbud og rabatter. Du kan finde dem lige hér.

Find vej

Med en placering kun 1 time fra København, er Gavnø et ideelt udflugtsmål for hele familien.
Den hyggelige Café Tulipanen i Gavnø Slotspark

Job

Se ledige stillinger på Gavnø.
Kontakt Gavnø Godskontor

Kontakt

Har du brug for hjælp? Du er altid velkommen til at kontakte os.