Tips til booking af Gavnø Go Fly

Kære klatregæster

Sommerferien er godt i gang og vi forventer travlhed de næste uger. For at sikre at alle får den bedst mulige oplevelse, beder vi jer derfor læse vores tips til booking inden jeres besøg.

Ja. Vi anbefaler i øjeblikket, at I bestiller jeres billet online, så I er sikret en plads på den ønskede dag. Billetsalget online lukker en time før hver starttid, eller når starttiden er udsolgt.

Ja, men vi anbefaler, at man booker sin billet online inden besøget. Man er dog velkommen til blot at møde op, men vi kan ikke garantere, at man kan komme i gang med at klatre med det samme. I nogle tilfælde vil der også være helt udsolgt.

Kontakt os senest kl. 12 hverdagen forinden, med info om at I ønsker at klatre, samt hvornår og hvor mange (inkl. alder) I kommer. Skriv til info@gavnoe.dk, eller ring på 55700200, så vi melder tilbage med en bekræftelse hurtigst muligt. Ved booking, oplys venligst hvor mange i skal klatre, samt alder på alle deltagerer.

Vi anbefaler, at I enten kommer efter kl. 14.30. I er selvfølgelig velkommen hele dagen. Hvis I gerne vil sikre, at der er en sele ledig til jer når I ankommer, så meld gerne ind senest kl. 12 hverdagen forinden, at I ønsker at klatre, hvornår og hvor mange I kommer (inkl. alder). Skriv til info@gavnoe.dk, eller ring på 55700200, så melder vi tilbage med en bekræftelse hurtigst muligt.

I kan desværre ikke opnå jeres rabat ved at booke online. Vi anbefaler, at I kontakter os senest kl. 12 hverdagen forinden I ønsker at klatre, og oplys hvornår og hvor mange (inkl. alder) I kommer. Skriv til info@gavnoe.dk, eller ring på 55700200, så melder vi tilbage med en bekræftelse hurtigst muligt. Ved booking, oplys venligst hvor mange i skal klatre, samt alder på alle deltagerer.