Klatrepark for hele familien

Klatreparken på Gavnø er for både børn og voksne. Børnebanerne – Gavnø Go Junior – og banerne til større børn og voksne – Gavnø Go Grand -, er placeret i naturskønne omgivelser i slotsparken med picnic område og grill plads. Her er god mulighed for en dejlig dag for hele familien, uanset alder og fysisk formåen. Forældre kan nemt holde opsyn med deres børn, mens de selv nyder en sjov oplevelse i Gavnøs trækroner.

Minimum alder: 3 år
Gavnø Go Junior er primært indrettet til børn i alderen 6 – 13 år, men hvis dit barn er under 6 år (men over 110 centimeter), eventyrlysten og ganske adræt, så er de meget velkommen.

Alt, hvad vi beder om er, at en voksen bookes ind til at ledsage dem, dvs. at du køber billet til dine børn og dig selv. En voksen kan maksimalt ledsage 2 børn under 7 år, men vi anbefaler én voksen pr. barn ved første besøg. Du kender dit barn bedst, og vores professionelle team af instruktører er altid klar til at svare på spørgsmål.

go fly trætopbane familie

Varierende højde, længde og sværhedsgrad

Hvem kan prøve Gavnø Go Junior banerne?
Alle aldre fra 3 år og op. Også voksne. Hvis dit barn er under 7 år men minimum 110 centimeter høj, skal det dog ledsages af en voksen.

Hvem kan prøve Gavnø Go Grand banerne?
Alle fra 6 år og op. Der kan forekomme højdebegrænsninger på nogle baner.

Tilsyn
Vi kræver ikke, at voksne ledsager børn over 7 år på deres eventyr på hverken Gavnø Go Junior eller Gavnø Go Grand, men du er mere end velkommen til at booke dig selv ind. Ellers bliver du nødt til at overvåge fra jorden. I det tilfælde kan du nøjes med at købe en almindelig dagsbillet til Gavnø Slot og Slotspark.

Forplejning
Gavnø Go Fly byder på Nespresso kaffe, the, vand, sodavand samt et udvalg af chokoladebarer, hvis man har brug for et lille hvil. Man er velkommen til at medbringe egen picnickurv og benytte vores borde/bænke sæt eller bålpladsen.

Vi anbefaler, at man booker tid her på sitet. Med risiko for ventetid, er man dog velkommen til blot at møde op. Vi modtager dankort og kontanter. Et besøg hos Gavnø Go Fly giver samtidig gratis adgang til Gavnø Slot og Slotspark samme dag.

Sæsonkort

KØB 2024 SÆSONKORT

Køb dit 2024 sæsonkort allerede nu og bliv klar til en ny sæson fuld af oplevelser.

Klatreparken for hele familien

Sjove svævebaner og aktiviteter

Vores baner

Klatreparken Gavnø Go Fly byder på 6 forskellige baner i varierende sværhedsgrader.
Trætopbane for børn og voksne

Sikkerhed

Vores klatrepark er udstyret med “Continuous Belay”, hvor du hægtet fast på banen fra start til slut.

Arrangementer

Hold jeres næste skoletur, Blå Mandag eller børnefødselsdag i klatreparken Gavnø Go Fly.