Om Slotsbryggeriet

Slotsbryggeriet på Gavnø

Slotsbryggeriet Gavnø

Specialøl efter egne recepter
Slotsbryggeriet er Danmarks eneste slotsbryggeri og blev etableret i 2008 af baronesse Helle Reedtz-Thott, som ønskede at skabe et arbejdende værksted for Gavnøs gæster at besøge. Slotsbryggeriet er indrettet i én af de smukke og historiske avlsbygninger fra 1800-tallet.

Slotsbryggeriet Gavnøs special øl

Slotsbryggeriet huser foruden bryggeriet, lokaler med møde- og konferencefaciliteter, der giver virksomheder og private mulighed for at holde konferencer, møder, fester og bryllupper i et autentisk, historisk og rustikt miljø.

Etiketter
Er du etiketsamler eller lignende, er det muligt at købe et sæt med alle 8 etiket varianter. Sættet består af Gavnø Pale Ale, Gavnø IPA, Gavnø Weiss, Gavnø Kloster, Gavnø Nordisk, Gavnø Stout, Gavnø Påske og Gavnø Jul.

Sættet koster kr. 100,- inkl. forsendelse inden for Danmarks grænser.

Beløbet kan overføres til MobilePay nummer 952230. Efter betalingen er gennemført, send venligst kvittering samt navn og adresse til dh@gavnoe.dk.

Bemærk: Nogle etiketter kan have datomærkning påtrykt.

Book en ølsmagning

Smag på et udvalg af de lækre special øl fra Slotsbryggeriet Gavnø.

Ølsmagninger skal bookes inden besøget. Priser fra kr. 150,- pr. person.

Kontakt os på tlf. 55 700 200 eller på info@gavnoe.dk for bookning.

Kontrolrapport

Se den seneste kontrolrapport for Slotsbryggeriet Gavnø hér CVR: 89797713

SLOTSBRYGGERIET

VORES ØL

Vores øl er brygget efter egne recepter med udsøgte og fortrinsvis råvarer fra Gavnøs jorder. Ligesom man gjorde det under Dronning Margrete den 1.

Mere om Slotsbryggeriet

Bryllup på Gavnø

Udlejning

Mangler I et unik lokale til jeres bryllup eller næste store fest? Så er Slotsbryggeriet i smukke omgivelser på Gavnø, et rigtigt godt bud.
Kom til ølsmagning på Gavnø

Ølsmagning

Besøg Slotsbryggeriet Gavnø og prøv en spændende ølsmagning med de lækre special øl, brygget efter egne recepter.

Vores øl

Slotsbryggeriet Gavnø byder på flere smagfulde varianter af speial øl. Prøv fx vores Stout, Nordisk, Kloster, IPA, Pale eller Weiss.