Flere og flere virksomheder bruger Gavnø Slot

Et mødested der huskes

Gavnø er et populært valg for arbejdspladser, der ønsker at styrke de interne relationer i virksomheden, regionen eller i kommunen. Gavnø tilbyder fleksible rammer til møder, kurser og konferencer. Med nem og hurtig adgang til Gavnøs unikke natur og mange øvrige faciliteter – fra slot og slotspark til trætopbane, lerdueskydning og uforstyrret natur i Dybsø fjord – så er et besøg på Gavnø en unik og inspirerende oplevelse.

Slotsbryggeriet, der har til huse i slottets rustikke avlsbygninger fra 1800-tallet, kan rumme op til 300 gæster og er den perfekte ramme for årets firmafest, en konference, et større kundearrangement eller en kick-off event for medarbejderne. Lysthuset Sophienlyst byder på mødelokaler med fri Internetadgang og plads til 14 overnattende gæster i uforstyrret natur med udsigt til fjorden.

Ved ankomst står vores mødevært klar til at byde velkommen.

Styrk samarbejdet

Styrk samarbejdet med forrygende aktiviteter på eventyrlige Gavnø.

Det er ikke uden grund, at flere og flere virksomheder vælger Gavnø Slot. Her får I en dag med fuldt fokus på de interne relationer, hvad enten I er 10 eller 300 personer. Vi arrangerer den rigtige teambuilding til netop jer – effektivt og nemt! Vi tilbyder en lang række teambuilding aktiviteter, så holder I jeres firmaarrangement her, er det oplagt at kombinere det med én eller flere af de mange oplevelsesmuligheder.

Få rykket jeres grænser på den udfordrende trætopbane Gavnø Go Fly eller prøv kræfter med sjove og krævende samarbejdsøvelser, naturvejledning og lerdueskydning. Her er en masse aktiviteter, der alle egner sig godt i forbindelse med et teambuildingarrangement eller hvor dagsmødet skal have et tvist.

Få en uforpligtende snak om jeres ønsker for et besøg på telefon 55 700 200.

FAKTABOKS

Med en placering kun 1 times kørsel fra København, er Gavnø den perfekte location for en dag med fuldt fokus på de interne relationer.