Bryllup på Gavnø

En bryllupsfest er en mindeværdig begivenhed, som vil blive husket altid! Lad Gavnøs smukke og historiske Slotsbryggeri danne rammen om jeres store dag.

Hos os kan I vælge at medbringe jeres egen foretrukne kok eller overlade alle detaljer til én af vores dygtige samarbejdspartnere, som kan levere præcis den fest, I ønsker.

Naturligvis tilbyder vi mulighed for at få serveret Gavnø øl for jeres gæster.

Fotografering
Gavnø er det perfekte sted til et romantisk bryllup i storslåede omgivelser. Holder i jeres bryllup i Slotsbryggeriet, er I naturligvis velkommen til at benytte parken til jeres bryllupsfotografering. Ellers betales et gebyr på kr. 625,00.

Vielse
Jeres vielse kan foregå på Gavnøs smukke vielsesplæne under det store bøgetræ, eller i Vejlø Kirke som er en smuk landsby kirke i kort afstand fra Gavnø.

For forespørgsler kontakt venligst vores slagkoordinator Maja Borngräber Olsen på telefon 55 711 601 eller pr. mail mbo@gavnoe.dk.

Book et møde

Kontakt os på tlf.: 55 700 200 eller på info@gavnoe.dk

Lej Slotsbryggeriet

Se priser og læs mere om Slotsbryggeriet.

Hold fest på Gavnø

Bryllup på Gavnø

Udlejning

Mangler I et unik lokale til jeres bryllup eller næste store fest? Så er Slotsbryggeriet i smukke omgivelser på Gavnø, et rigtigt godt bud.
Hold bryllup på Gavnø

Bryllup på Gavnø

En bryllupsfest er en mindeværdig begivenhed, som vil blive husket altid! Lad os hjælpe Jer med at skabe den perfekte ramme til jeres bryllup.

Hold fest på Gavnø

Livets store og små fester fortjener de rette omgivelser. Lad os hjælpe Jer med at skabe den perfekte ramme til jeres næste fest.