Smag vores øl

Slotsbryggeriet producerer et spændende udvalg af special øl af høj kvalitet efter egne recpeter. Øllet kan nydes i Slotsbryggeriet, i Café Tulipanen og sælges i smarte six-packs lige til at tage med hjem.

 

Slotsbryggeriet Gavnø

Specialøl efter egne recepter
Slotsbryggeriet er Danmarks eneste slotsbryggeri og blev etableret i 2008 af baronesse Helle Reedtz-Thott, som ønskede at skabe et arbejdende værksted for Gavnøs gæster at besøge. Slotsbryggeriet er indrettet i én af de smukke og historiske avlsbygninger fra 1800-tallet.

Slotsbryggeriet Gavnøs special øl

Slotsbryggeriet huser foruden bryggeriet, lokaler med møde- og konferencefaciliteter, der giver virksomheder og private mulighed for at holde konferencer, møder, fester og bryllupper i et autentisk, historisk og rustikt miljø.

Etiketter
Er du etiketsamler eller lignende, er det muligt at købe et sæt med alle 8 etiket varianter. Sættet består af Gavnø Pale Ale, Gavnø IPA, Gavnø Weiss, Gavnø Kloster, Gavnø Nordisk, Gavnø Stout, Gavnø Påske og Gavnø Jul.

Sættet koster kr. 100,- inkl. forsendelse inden for Danmarks grænser.

Beløbet kan overføres til MobilePay nummer 952230. Efter betalingen er gennemført, send venligst kvittering samt navn og adresse til dh@gavnoe.dk.

Bemærk: Nogle etiketter kan have datomærkning påtrykt.

Book en ølsmagning

Smag på et udvalg af de lækre special øl fra Slotsbryggeriet Gavnø.

Ølsmagninger skal bookes inden besøget. Priser fra kr. 150,- pr. person.

Kontakt os på tlf. 55 700 200 eller på info@gavnoe.dk for bookning.

Kontrolrapport

Se den seneste kontrolrapport for Slotsbryggeriet Gavnø hér CVR: 89797713
SLOTSBRYGGERIET

LEJE AF SLOTSBRYGGERIET

Hvad enten I skal holde konfirmation, bryllup, familiefest, kick-off event, firmadag eller noget helt andet, sætter de unikke rammer i Slotsbryggeriet stemningen til enhver lejlighed.