Gavnø Go Fly

Trætopbanerne Gavnø Go Junior (børnebanerne) og Gavnø Go Grand (større børn og voksne), ligger placeret i umiddelbar nærhed af hinanden i naturskønne omgivelser med picnic område og grill plads. Her er god mulighed for en dejlig dag for hele familien, uanset alder og fysisk formåen. Forældre kan nemt holde opsyn med deres børn, mens de selv nyder en sjov oplevelse i Gavnøs trækroner.

Vi anbefaler, at man booker tid her på sitet. Med risiko for ventetid, er man dog velkommen til blot at møde op. Vi modtager dankort og kontanter. Et besøg hos Gavnø Go Fly giver samtidig gratis adgang til Gavnø Slot og Slotspark samme dag.

Trætopbane for børn på Gavnø

Trætopbane for hele familien

Gavnø Go Junior banerne kan benyttes fra 3 år og op. Også voksne. Trætopbanerne Gavnø Go Junior er primært indrettet til børn i alderen 6 – 13 år, men hvis dit barn er under 6 år (men over 110 centimeter), eventyrlysten og ganske adræt, så er de meget velkommen.

Alt, hvad vi beder om er, at en voksen bookes ind til at ledsage dem, dvs. at du køber billet til dine børn og dig selv. En voksen kan maksimalt ledsage 2 børn under 6 år, men vi anbefaler én voksen pr. barn ved første besøg. Du kender dit barn bedst, og vores professionelle team af instruktører er altid klar til at svare på spørgsmål.

Gavnø Go Grand banerne kan benyttes fra 6 år og op. Vi kræver ikke, at voksne ledsager børn over 6 år på deres eventyr på hverken Gavnø Go Junior eller Gavnø Go Grand, men du er mere end velkommen til at booke dig selv ind. Ellers bliver du nødt til at overvåge fra jorden, og det kan gøres ganske gratis.

FAKTABOKS

Gavnø Go Fly byder på Nespresso kaffe, the, vand, sodavand samt et udvalg af chokoladebarer, hvis man har brug for et lille hvil.

Gæster er velkommen til at medbringe egen picnickurv og benytte vores borde/bænke sæt eller bålpladsen ved Gavnø Go Fly.

GAVNØ GO FLY

TRÆTOPBANEN FOR HELE FAMILIEN

Trætopbanen Gavnø Go Fly byder på underholdning og udfordringer for hele familien. Børn helt ned til 3 år kan være med. Gavnø Go Fly består af 7 forskellige baner i varierende højde og sværhedsgrad.