FAQ

Hvad koster det at besøge Gavnø?  
En dagsbillet for voksne til Gavnø Slot og Slotspark koster 160 kr. ved køb ved indgangen og 140 kr. for køb online. Er I en gruppe på minimum 20 personer får I en speciel pris på 140 kr. ved indgangen og 125 kr. ved køb via info@gavnoe.dk.  

Hvad koster det at besøge Jul på Gavnø? 
En billet til Jul på Gavnø for voksne koster 100 kr. mens børn fra 5-12 år koster 35 kr. Billetterne kan købes online eller ved indgangen.

Hvad er der af aktiviteter for børn på Gavnø?
På Gavnø kan børn og barnelige sjæle tage på opdagelse på vores store piratlegeplads, gå på skattejagt i Slotsparken, udforske alle ens sanser i Sansehaven, finde de 5 skjulte døre på slottet, klatre på vores klatrebane, kæmpe mod resten af familien i “Familiedysten” i Slotsparken eller besøge vores Afrikanske bjerggeder. 

Hvornår er der Jul på Gavnø? 
Jul på Gavnø afholdes altid de to første weekender (fredag, lørdag og søndag) i november.

Hvad koster en stand på Jul på Gavnø? 
En stand på Gavnø koster imellem 4.300 kr. til 8,050 kr. alt efter antal kvadratmeter på standen.

Hvornår er der Tulipaner på Gavnø? 
Gavnøs mange flotte Tulipaner blomstre fra ultimo april til medio maj.

Hvornår blomstre Danmarks længste kirsebærallé? 
Vores smukke lyserøde kirsebærallé blomstre i den første uge af Maj. Inde i Slotsparken blomstre den smukke hvide kirsebærallé ligeledes i den første uge af maj. 

Kan man køre til Gavnø?  
For at komme til Gavnø kører man over den gamle bro fra år 1772. Hvis I ikke kommer i bil, så er det muligt at tage bussen fra Næstved, for derefter at stå af ved Karretmagerens hus. Her er der blot en lille gåtur igennem vores smukke lange kirsebærallé.

Er Gavnø tilgængelig for handicappede?
Gavnø er tilgængeligt for handicappede og kørestolsbrugere, undtaget er slottet på grund af de mange trapper. Gavnø råder over 2 kørestole, som udlånes gratis. Reservation kan ske på tlf. 55700200 eller til info@gavnoe.dk.

Kan man leje trækvogne?
Der er mulighed for at leje trækvogne. Henvendelse i Slotsbutikken.

Kan man spise på Gavnø Slot?
I Café Tulipanen er det muligt at stille sulten med bla. wraps, sandwhich samt smørrebrød i tulipan månederne.

Kan man overnatte på Gavnø?
På Gavnø findes der over 40 sengepladser fordelt på 4 feriehuse med hver sin fantastiske beliggenhed enten ned til vandet eller med Slottet som naboen.

Må jeg medbringe min egen mad og drikke?
Der er mulighed for at nyde medbragt mad i slotsparken og i vores picnic områder. Det er kun tilladt at grille ved grillområdet, såfremt man selv medbringer det nødvendige i relation hertil.

Kan jeg købe blomsterløg, special produkter og souvenirs?
I Slotsbutikken kan købes et udvalg af Gavnøs egne special produkter, som f.eks. honning, øl, brændevin, safter, souvenirs og et udvalg af stiklinge og blomsterløg fra Herskabsgartneriet på Gavnø (sæsonbestemt).

Må jeg medbringe min hund?
Gavnø byder hunde i snor velkommen. Undtaget er slottet, Café Tulipanen, Slotsbryggeriet og Jul på Gavnø. Vi gør venligst opmærksom på, at man kan møde en venlig hund af racen ungarsk Vizla uden snor. Hunden bor på Gavnø og tilhører familien.

Hvad bliver Gavnø Slot brugt til?
Gavnø Slot har både åbent for offentligheden i Slotsparken og på Slottet. samt i den sjove klatrebane Go Fly. Derudover tilbydes der afholdelse af bryllupper, fester og teambuilding. Øens rige dyreliv gør også Gavnø til et attraktivt sted at afholde jagter. En stor del af Gavnøs drift er land- og skovbrug samt udlejning af boliger.

Hvem ejer Gavnø Slot?
Gavnø Slot er ejet af familien Reedtz-Thott. På Gavnø Slot bor familien Reedtz-Thott herunder Hofjægermester og Kammerherre, Godsejer Otto baron Reedtz-Thott. Hofjægermesterinde og Kammerherreinde, Advokat, Helle baronesse Reedtz-Thott samt parrets 3 børn.