Koncert i Klosterkirken med Trio Sospiri

koncert i Klosterkirken med Trio Sospiri

LØRDAG DEN 27. AUGUST

Lørdag den 27. august kl. 14.00, inviterer vi vores sæsonkortholdere til en unik koncert i Klosterkirken på Gavnø.

BEMÆRK: Dette er et gratis særarrangement for vores sæsonkortholdere, men tilmelding er påkrævet, da vi har begrænset pladser. “Først-til-mølle” gælder. Der vil ikke være adgang til koncerten for gæster uden sæsonkort. Tilmeldingsfristen er mandag den 15. august kl. 12.00. Vi forbeholder os retten til at aflyse koncerten ved for få tilmeldinger. For tilmelding, send en mail til lop@gavnoe.dk og oplys hvor mange i deltager, samt navnene på alle sæsonkortholderne.

Om Trio Sospiri
Barokmusik for sang, gambe, cembalo og barokguitar.
Sopran og Gambe – Kathrine Brandt
Viola Chiekezi – Cembalo
Lars Hedelius-Strikkertsen – Barokguitar

Trio Sospiri startede oprindeligt som en duo i 2015, bestående af sopran og gambe spiller, Kathrine Brandt og Lars Hedelius-Strikkertsen på barokguitar. Siden er duoen blevet udvidet til en trio med Viola Chiekezi på cembalo. Alle tre musikere er specialiseret i musikken fra 1600- og 1700-tallet. Der spilles på tro kopier af instrumenter fra perioden. Trio Sospiri har mange koncerter bag sig, musikken gøres levende og tilgængelig for publikum, ved at få den til at svinge og danse. Undervejs i koncerten fortælles der om komponisterne, musikken og instrumenterne.

Ved koncerten vil der være musik fra Solkongens hof, Frederik d. 4.’s hof samt italienske sange af bla. Cacinni, Frescobaldi og Vivaldi.

Tilmeldingen skal ske senest den 15. august kl. 12.00 til lop@gavnoe.dk. BEMÆRK: Det er et særarrangement kun for vores sæsonkortholdere.

Download parkkort

Hent vores oversigtskort over Gavnø Slot og Slotspark, Gavnø Fly og Slotsbryggeriet Gavnø.